EHBO bij baby en kind

logoOmschrijving

Met (kleine) kindjes in huis zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Een val of stoot is namelijk snel gebeurd. Wil je echt goed voorbereid zijn op het geven van eerste hulp bij je kindje? Wil je graag alle levensreddende handelingen bij baby en kind onder de knie krijgen? Dan is het aan te raden om onze workshop EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen) te volgen. Deze uitgebreide workshop is praktijkgericht en interactief en wordt begeleid door onze vroedvrouwen.

Veel onderwerpen komen aan bod zoals verslikken, verstikken, brandwonden, koortsstuipen, vergif, … Je leert de basisvaardigheden om op een juiste manier om te gaan met je kindje en de eerste zorgen toe te dienen bij kleine en grotere incidenten. Ook oefenen we op poppen om de handeling in de vingers te krijgen, van het Heimlich-manoever tot reanimatie bij een baby en kind.

Deze workshop is onmisbaar voor alle ouders of personen zoals oma, opa of tante die wel eens op jonge kinderen letten. Ook als je professioneel met kinderopvang bezig bent, kan je bij ons terecht voor deze cursus EHBO bij baby en kind.

De deelnemers ontvangen een syllabus waar alle informatie gemakkelijk op terug te vinden is. De kostprijs bedraagt slechts 40 euro per persoon. Wij voorzien een drankje en hapje.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Indien het volzet is, geen paniek, we zullen er regelmatig één organiseren. Stuur ons gerust je interesse door, dan weet je als eerste dat er opnieuw een workshop EHBO is.

logoPraktische info

EHBO bij baby en kind
EHBO bij baby en kind
Nieuwe data volgt nog !
€40 per inschrijving

logoInschrijven