Babymassage

logoOmschrijving

Kom tijdens de workshop babymassage genieten van een intiem moment tussen jou en je baby. Een rustgevend en uniek moment waarbij jij en je baby elkaar nog beter leren kennen. De vroedvrouw begeleidt jou tijdens de babymassage hoe je op een verantwoorde manier je baby kan masseren.

Wist je dat ?
♡ Elke baby nood heeft aan liefdevolle aanrakingen
♡ Babymassage wonderen kan doen bij onrustige of overprikkelde baby's
♡ Het buikkrampjes verlicht
♡ Het helpt bij refluxklachten
♡ Het immuunsysteem versterkt
♡ Het de motorische ontwikkeling stimuleert
♡ Het helpt om rustiger en dieper te slapen

De workshop babymassage wordt niet in groep gegeven zodat de vroedvrouw zich volledig kan concentreren op jouw baby en zijn specifieke noden.
De producten die wij gebruiken tijdens de massage zijn op natuurlijke basis en geschikt voor het gevoelige huidje van jouw baby.

Je baby is welkom vanaf 4 weken na de geboorte tot kruipleeftijd. Na kruipleeftijd is jouw kindje zeker ook welkom om te komen genieten van een kindermassage, vraag ons er zeker naar!


Ben je benieuwd naar het gewicht en lengte van jouw baby? Of zit je nog met heel wat vragen? Geef dit zeker mee tijdens het maken van jouw afspraak dan maken we extra tijd vrij voor jou.

Je kan je afspraak boeken door hieronder jouw voorkeursmomenten door te geven. We contacteren je dan zo spoedig mogelijk terug.

logoPraktische info

Babymassage
Babymassage
30 minuten / sessie
€35 per inschrijving

logoInschrijven