Workshops en infosessies

EHBO bij baby en kind

EHBO bij baby en kind €40

Een workshop gericht op baby en kind (0-12j) van 2 uur waarbij o.a. volgende thema's aan bod komen: omgaan met een angstig kind & geruststelling, contacteren van hulpdiensten, reanimatie, verstikking, wondverzorging, vergiftiging, koortsstuipen, en zoveel meer.

Lees meer 
‘Bevallingscursus’

‘Bevallingscursus’ €40

Hoera ! Jullie zijn zwanger en dit luidt een nieuwe levensfase in. Zeker bij een eerste kindje zit je met heel wat vragen rond je arbeid & bevalling. Om die reden is het een goed idee om jullie hierbij te laten informeren door onze vroedvrouw en kinesist.

Lees meer 
Babymassage

Babymassage €40

Leer tijdens deze workshop babymassage hoe je op een verantwoorde manier je baby moet masseren. Kom de vele voordelen van babymassage ontdekken en zelf ervaren! Je leert hoe je verbinding krijgt met je kindje. Babymassage is helpend tegen buikkrampjes en helpt je baby beter te ontspannen. Hiermee zorgt het ook voor betere slaap.

Lees meer 
Borstvoedingscursus

Borstvoedingscursus €40

Onze borstvoedingscursus richt zich specifiek op mama’s die borstvoeding willen geven of mama’s die nog twijfelen en meer informatie willen. Heb jij al een kindje, en fris je graag even je kennis op? Ook dan ben je meer dan welkom.

Lees meer 
Maak een afspraak