Draagconsult

Bij vroedvrouwenpraktijk Het Kleine Wonder begrijpen we dat het moederschap een buitengewone reis is, en we zijn er om je bij elke stap te ondersteunen. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste dienst aan te kondigen: Draagconsulten.

Wat zijn draagconsulten?

Draagconsulten bieden een unieke gelegenheid voor aanstaande en nieuwe moeders om de kunst van het dragen van hun baby te leren, met behulp van ergonomische draagsystemen. Onze ervaren draagconsulent zal persoonlijke begeleiding bieden om de juiste draagtechnieken aan te leren, aangepast aan de behoeften en voorkeuren van zowel moeder als baby.

Waarom draagconsulten?

Het dragen van je baby heeft tal van voordelen, zowel voor moeder als kind. Het bevordert de hechting, verbetert de ontwikkeling van de baby, vermindert huilen, en maakt het gemakkelijker om een actief leven te leiden terwijl je je baby dicht bij je draagt. Onze draagconsult is speciaal getraind om deze voordelen te maximaliseren door middel van deskundige begeleiding en ondersteuning.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een draagconsult zal onze draagconsulent samen met jou verschillende draagopties verkennen en demonstreren, waarbij rekening wordt gehouden met jouw specifieke behoeften en comfort. Ze zal ervoor zorgen dat je vertrouwd raakt met het gebruik van verschillende draagsystemen, zoals draagdoeken, ringslings en ergonomische dragers. Bovendien zal ze tips en technieken delen om ervoor te zorgen dat zowel jij als je baby zich comfortabel en veilig voelen tijdens het dragen.

Hoe kan je een draagconsult boeken?

Een draagconsult inboeken kan via onderstaande knop

De draagconsulten gaan door in onze vroedvrouwenpraktijk te Kortemark

Maak een afspraak