Evelyne Heyerick

Vroedvrouw, perinataal counselor

Contact
Evelyne Heyerick

Over mij

Hoi, ik ben Evelyne, al van bij de start vroedvrouw binnen onze vroedvrouwenpraktijk. Je kunt bij mij terecht voor opvolging tijdens je zwangerschap en kraamperiode. Ook organiseer ik regelmatig in onze vroedvrouwenpraktijk te Kortemark cursussen omtrent de weg naar de geboorte en borstvoeding. Dit omdat ik het van belang vind dat ouders goed geïnformeerd aan hun bevalling en kraamperiode starten. Ik ben ervaringsdeskundige in borstvoeding en heb doorheen de jaren extra opleidingen rond borstvoeding gevolgd. Dit garandeert dat ik jullie met de juiste kennis kan begeleiden tijdens jullie borstvoedingsverhaal.

Nood aan verwennerij en ontspanning voor jezelf? Boek dan snel jouw zwangerschapsmassage / postnatale massage en kom de vele voordelen ervan ervaren.

Naast vroedvrouw ben ik zelf ook mama van 4 kiddo's. Ik ken als geen ander de rollercoaster doorheen het moederschap. Ik ben gelukkig samen met Frederik, mijn rots in elke branding. De man die mijn praktijk heeft opgebouwd. In mijn vrije tijd ga ik graag erop uit met vrienden en ben ik tussen mijn miniatuurpaardjes en konijnen te vinden.

Mijn diploma's:
- Bijzondere jeugdzorg
- Bachelor vroedkunde
- Fertiliteitscounselor
- Perinataal Counselor
- Massagetherapeut (specialisatie zwangerschapsmassage en happy kids massage)

Ik hoop met mijn ruime kennis en ervaring als vroedvrouw heel wat te kunnen betekenen voor jullie en kijk er dan ook naar uit om jullie bij te staan tijdens jullie meest bijzondere periode.

Hopelijk tot snel!

Regio

Kortemark - Handzame - Zarren - Werken - Koekelare - Ichtegem - Torhout - Lichtervelde - Hooglede - Gits

Praktijkadres

Koutermolenstraat 89, 8610 Kortemark

Contacteer me