Evelyne Heyerick

Vroedvrouw, Mama coach

Contact
Evelyne Heyerick

Over mij

Beste ouders-to-be,

Ik ben Evelyne, zelf ook mama van 4 kinderen en gelukkig samen met Frederik. De man die mijn vroedvrouwenpraktijk hier in Kortemark heeft gebouwd.

Ik ben een vroedvrouw met passie voor het begeleiden van zwangerschappen en het ondersteunen van ouders tijdens de prachtige reis naar ouderschap.

Als zelfstandig vroedvrouw breng ik niet alleen jarenlange ervaring met me mee, maar ook een warme en empathische benadering van zorg. Ik geloof sterk in het belang van het opbouwen van een vertrouwensband met elk gezin dat ik begeleid. Met aandacht voor jullie individuele behoeften en het delen van mijn kennis en expertise, hoop ik jullie gerust te stellen en jullie vertrouwen te winnen gedurende de gehele zwangerschapsperiode tot 1 jaar na de geboorte van jullie kleintje.

Ik sta als vroedvrouw altijd klaar om jullie te begeleiden met respect, begrip en liefdevolle zorg. Mijn doel is om jullie niet alleen te helpen tijdens de zwangerschap, maar ook om jullie te ondersteunen bij de overgang naar het ouderschap, met alle vreugde, emoties en uitdagingen die daarbij komen kijken.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken aan een mooie ervaring tijdens deze bijzondere fase in jullie leven.

Hopelijk tot snel,

vroedvrouw EvelyneMijn diploma's:
- Bijzondere jeugdzorg
- Bachelor vroedkunde
- Fertiliteitscounselor
- Perinataal Counselor (+extra opleiding rond zwangerschapsverlies & geboortetrauma gevolgd)
- Massagetherapeut (specialisatie zwangerschapsmassage, babymassage & happy kids massage)

Om kwalitatieve zorg te kunnen blijven aanbieden heb ik besloten om voorlopig geen nieuwe mama's meer te begeleiden die uitgerekend zijn voor de maanden: juni, juli en augustus.

Regio

Kortemark - Handzame - Zarren - Werken - Koekelare - Ichtegem - Torhout - Lichtervelde - Hooglede - Gits

Praktijkadres

Koutermolenstraat 89, 8610 Kortemark

Contacteer me